Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az autós ülésvédő háttámlára pikkpakk felszerelhető

A felszerelés talán nem is a legjobb kifejezés, ha az autós ülésvédő háttámlára kívánkozik. Ugyanis a textília kezelése roppantul könnyed és pofonegyszerű. Pár perc leforgása alatt már élvezheti is a huzat adta kényelmet és védelmet.

 

Az autós ülésvédő háttámlára specializált verziója bírja a gyűrődést

Ezt nyugodtan, szó szerint is értheti, mert a védőhuzat anyaga egyáltalán nem hajlamos a gyűrődésre. A kutyája bátran-fel alá járkálhat, maga alá is kotorhatja a textíliát, az kisimítás után pontosan ugyanolyan feszes felületet képez, mint a kedvence ügyködését megelőzően. A behelyezése, mint ahogy azt már fentebb említettük, pillanatos hadművelet. A kivétele pedig ugyanennyire gyors és akadálymentes. Ez a fajta gördülékenység különösen a rohanós hétköznapokban óriási előny. Ha például még munka előtt sietve ki szeretné vinni a kutyáját a rétre vagy az erdőbe, akkor nem mindegy, hogy mennyi időbe telik az autó felkészítése. Mi történik akkor, ha úgy dönt, jó ötlet huzat nélkül elindulni? Nos, még az odaút viszonylag kis fennakadásokat tartogathat csupán. De a kárpitba beleülő szőr garantálható, és nem hozzuk fel annak az eshetőségét inkább, hogy mi van akkor, ha a kedvence gyomra érzékeny a zötykölődésre. De hazafelé, főleg sáros séta után a kosz garantálható. A legtöbb szennyeződés ráadásul egyszerű porszívózással el sem távolítható. Ez bizony így, ebben a formában nem túlzottan kívánatos forgatókönyv. Még jó, hogy dönthet másképpen is!

Az autós ülésvédő háttámlára bármilyen autóba megfelelő kiegészítő?

Igen, a pontos méretek ismeretében. A centizés tehát nem lehagyható a vásárlást megelőzően.