Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A memóriahabos kutyaágy elfeledteti az ízületek fájdalmát

memóriahabos kutyaágy nem mindennapi találmány. Nem egyszerűen kényelmes vagy éppen szemrevaló. Nem pusztán nyugodt álmokat vagy békés pihenéssel töltött perceket hozó. Mindezeknél sokkal-sokkal több. A fájdalommentesség megfizethetetlen kincse. Ami minden pénzt megér.

A memóriahabos kutyaágy minden kutyaéletkorban igazi áldás

A legtöbb kutyatartó úgy vélekedik, hogy az ízületi, vázrendszerrel összefüggő problémákkal bőven ráérnek akkor törődni, amikor azok felbukkannak. Majd, ha a kedvencük 10-12 esztendős lesz, majd amikor a testméretéhez és fajtájához mérten eléri az öregkort. Majd akkor. Azonban ez nem így működik. Egyrészt azért, mert az ízületi nehézségek beköszönése nem korfüggő. Egy fiatal kutya is rendelkezhet olyan genetikai hajlamokkal, amelyek érzékennyé teszik az ízületeit.

Másrészt azért, mert egy váratlan sérülés, baleset keresztülhúzhatja a számításokat. Hiszen egy makkegészséges kutyus is könnyedén megránthatja, meghúzhatja magát, az esetleges törésekről nem is beszélve. Ezekben a helyzetekben is kulcsfontosságú az akadálytalan rehabilitáció, regeneráció borítékolása. Ehhez pedig az ízületek, izmok, csontok pihentetésére van szükség, ellenkező esetben a gyulladásos folyamatok lehetetlenné teszik az öngyógyító mechanizmusok beindulását. Ráadásul a memóriahabos matrac a megelőzésben is főszerepet vállalhat pusztán a használatával, köszönhetően a vázrendszer megfelelő kitámasztásának.

A memóriahabos kutyaágy megoldja az ízületi problémákat?

Nem helyettesíti a gyulladáscsökkentést, fájdalomcsillapítást. De valódi támasszá válhat, a gyógyulás alapozójává.