Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutyahordozó táska épp csak egy kedvencnyi terhet tesz a vállára

kutyahordozó táska méltán kedvelt, keresett kellék. Az apró méretű kis kedvencek szállítása pofonegyszerűvé válhat a segítségével. Ha a táskát nem felejti otthon, akkor a séta közbeni fáradtság, pilledtség nem szabhat határt a közös pillanatok megélésének. Táskán belül és táskán kívül egyaránt.

A kutyahordozó táska minden kiskutya álma?

Na, azért nem egészen. Hazugság lenne azt állítani, hogy a kisméretű négylábúak rajonganak ezért az utazási formáért. A legtöbben kifejezetten tartózkodóak, mert nem ismerik még, hogy mi vár rájuk. A türelmes be- és hozzászoktatás tehát kulcsfontosságú. Ha ezt a szakaszt elhamarkodja, ha túlságosan gyorsan kívánja a táskát munkába állítani, akkor bizony jócskán hátrányba kerülhet. Ha a kistermetű kedvence megmakacsolja magát és úgy dönt, hogy azért sem szeretné megismerni az Ön által felkínált utaztatási megoldást, akkor nagyon nehézzé válhat a helyzet. Szóval érdemes élből türelemmel, kedvességgel és rengeteg dicsérettel készülnie. A jutalomfalat is nagyszerű motivációs eszközként szolgálhat. A hőn szeretett falatok rávezethetik a kutyáját arra, hogy a táska nemcsak kényelmes, hanem biztonságos terep egyben. Nincsen mitől félnie, míg Ön tartja a kezeiben. Ha ez a bizalmi kötelék kiépült, akkor már kezdődhetnek is a maratoni séták, amiket a fáradtság egyszerűen nem akadályozhat meg.

A kutyahordozó táska garantálja a kedvence épségét?

Igen. A kiegészítő kialakításában egyetlen célt szolgál. A kutyája mindenkori, hiánytalan, biztonságot adó kényelmét. Mivel a táskát Ön tartja a markában, így aztán a bizalmi légkör eleve biztosított.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyahordozó táska kutyakosár