Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Az ideális kutyafekhely álomba ringató tulajdonságokkal csábítja a kedvencét

Az optimális kutyafekhely kiváló helyszínévé válhat az édes álmokat hozó alvásnak, a napközbeni, nyugodt pihenésnek, sőt, még a visszafogott játszásnak is. Mint ilyen, főszerepet játszó kellék nem mellékes, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A mindenkori kényelem borítékolása elsőbbséget élvez, ez nem lehet kérdéses.

A kutyafekhely milyensége a pihenés minőségét is nagyban befolyásolja

A kutyáknak is óriási jelentőséggel bír az, hogy milyen körülmények között pihenhetik ki magukat. Akárcsak az emberek esetében, náluk is nyugodt fizikai állapotban történik a regeneráció. Ha a közeg nem ideális, és a fekvéssel kényelmetlenség jár együtt, akkor ez nyugtalansághoz vezethet. Persze a kutyák ezt a helyzetet kreatívan megoldják. Míg mi, emberek hajlamosak vagyunk évekig a kifeküdt ágymatracunkon forgolódni, addig a kedvencek nemes egyszerűséggel elkerülik a kényelmetlenség helyszínét. Mivel ekkor nincsen hivatalos „helyük”, így kijelölik maguknak az optimálisnak ítélt pihenőhelyet. Nem meglepő módon, a lakásban többnyire a kanapé és a fotel tekinthető kutyaszemmel ideálisnak. Az már más kérdés, hogy gazdiként ez a forgatókönyv nem túlságosan kedvelt. Többek között ezen kellemetlenségek elkerülése miatt is hangsúlyos, hogy olyan fekhellyel büszkélkedjen a kutyája, amelybe szeret befeküdni, és ami támogatja a pihenésben, illetve a bekuckózásban. A könnyen tisztítható variációk preferálása kifizetődő taktika, hiszen időközönként elkerülhetetlen a “tisztázás”. Ha ezt egyszerűen és gyorsan megoldhatja, akkor ezzel mindenki jól jár.

A tökéletes kutyafekhely egyedfüggő választás?

Igen. A kutyája tulajdonságait és igényeit ismerve, könnyedén rátalálhat a megfelelő modellre.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyaház kutyafekhely