Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

kutyaház

kutyaház

2020. 12. 08. 14:00:00

A kutya ágy valójában egy kuckó, maga az otthon, ami biztonságot ad, és teret az alváshoz, pihenéshez. Mint ilyen, kulcsfontosságú helyszín nagyon nem mellékes, hogy milyen tulajdonságokat testesít meg. A kutyák profán egyszerűséggel fejezik ki, ha a helyüket nem ítélik leheveredésre méltónak. Odébb állnak és keresnek maguknak egy másik helyet. Viszont a kényelmes, kényeztető környezetre garantáltan nem mondanak, pontosabban ugatnak nemet.

2020. 10. 13. 11:00:00

Az optimális kutyafekhely kiváló helyszínévé válhat az édes álmokat hozó alvásnak, a napközbeni, nyugodt pihenésnek, sőt, még a visszafogott játszásnak is. Mint ilyen, főszerepet játszó kellék nem mellékes, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A mindenkori kényelem borítékolása elsőbbséget élvez, ez nem lehet kérdéses.

2020. 10. 06. 11:00:00

A beltéri kutyaház a kedvencéhez intézett „hol a helyed” kérdésre feleletként szolgál. Lényeges, hogy a kutyája rendelkezzen egy hellyel, ahova visszavonulhat, amit maradéktalanul a sajátjának tudhat. Bár a négylábúak többsége nagyon is beérné a kanapé vagy fotel nyújtotta komforttal, természetesen ez nem a legideálisabb megoldás.