Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A memóriahabos kutyafekhely visszaadhatja a fájdalommentes pihenés ajándékát

A memóriahabos kutyafekhely az ízületi problémáktól szenvedő kedvenceknek kényelmes pihenési környezetet teremt. A memóriahab jelentősége abban rejlik, hogy kitámasztja a gerincet, leveszi a terhelést az ízületekről, ezzel kímélve, óvva a vázrendszert. Természetesen egy adott betegség meggyógyítására nem alkalmas, de a fájdalmas tünetek enyhítésére annál inkább megfelelő választás.

A memóriahabos kutyafekhely vásárlás hosszútávú beruházás

A memóriahabbal feltöltött matrac hosszú élettartammal rendelkezik. Azaz, ha a kedvencének beszerzi az optimális méretű modellt, akkor annak előnyeit éveken át élvezheti. Ez persze csak akkor valósulhat meg, ha a kutyája fogkoptatásra nem használja a legújabb szerzeményét. Az ízületi gondok a kor előrehaladtával kivédhetetlenek. Egyes fajták kifejezetten korán ízületesekké válnak, még kíméletes sétáltatás mellett is. Az öregedéssel pedig, egyértelműen együtt jár az ízületek meggyengülése és a fájdalmak jelentkezése. Az ízületi eredetű fájdalom sajátja, hogy mozgás közben enyhül, de a pihenés pillanataiban felerősödik. Ez viszont azt jelenti, hogy a kedvence nyugalma pont akkor nem biztosított, amikor arra a legnagyobb szüksége lenne. A zavartalan pihenés, legyen szó alvásról vagy csak szendergésről, a szervezet regenerációja szempontjából létfontosságú. A fájdalmak ugyan az ideális matrac használatával sem szüntethetőek meg, de jelentős mértékben mérsékelhetőek, ami óriási megkönnyebbülést hozhat magával a kutyának, gazdinak egyaránt.

Mi a memóriahabos kutyafekhely sikerének titka?

A memóriahab alkalmazkodik a kedvence testfelépítéséhez, kitámasztja a gerincét, ezzel levéve az ízületekről, inakról a fokozott terhelést.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyafekhely memóriahabos kutyafekhely