Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutya ágy édes álmokat ígér

A kutya ágy valójában egy kuckó, maga az otthon, ami biztonságot ad, és teret az alváshoz, pihenéshez. Mint ilyen, kulcsfontosságú helyszín nagyon nem mellékes, hogy milyen tulajdonságokat testesít meg. A kutyák profán egyszerűséggel fejezik ki, ha a helyüket nem ítélik leheveredésre méltónak. Odébb állnak és keresnek maguknak egy másik helyet. Viszont a kényelmes, kényeztető környezetre garantáltan nem mondanak, pontosabban ugatnak nemet.

A kutya ágy akkor jó, ha pihe-puha?

Kutyafüggő, hogy melyik az a puhasági szint, vastagsági fok, ami ideálisnak tekinthető. Beteg, illetve idős négylábúak esetén különösen fontos, hogy ne süppedjen be a fekhely, legyen tartása. A speciális, memóriahabos, ortopédiai kuckók ezt a célt szolgálják: kímélik az ízületeket, az izmokat, a fájós területeket. Egyes kutyusok kifejezetten szeretik, ha összetúrhatják, szétvakarhatják a helyüket, míg mások úgy fogadják el az ágyukat, ahogyan van. Ami biztos, hogy a komfort nem szenvedhet csorbát. Ezen túl, a kellő strammság, strapabírás sem lehet kérdéses. A cipzárral lehúzható külsejű fekhelyek könnyedén, gyorsan kimoshatóak, így még a legsárosabb időszakokban sem jelenthet kihívást a tisztítás. A minta megválasztása már inkább ízlés kérdése, mégpedig a gazdi szemszögéből. A kutyának tulajdonképpen lényegtelen, hogy milyen színkörnyezetben pihenhet. A fő a kényelem.

A kutya ágy hosszútávra szól?

Igen. A minőségi alapanyagból készülő fekhelyek éveken át, hűségesen szolgálhatják a kedvence kényelmét és nyugalmát. Ráadásul ez az a fajta béke, ami kétirányú. Hiszen miközben a négylábúja alszik, pihen, addig Ön is kikapcsolódhat vagy gyönyörködhet a nyugalom ritka, de felbecsülhetetlen, épp ezért megbecsült pillanataiban.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyaház kutya ágy