Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Válaszható méretre szabott kiskutya ágy

A pihenés nemcsak az embereknek, hanem a kis kedvenceknek is nagyon fontos, amihez az optimális paraméterekkel rendelkező kiskutya ágy nyújthat megfelelő helyet. Ennek a terméknek többféle változatát is megtalálhatod az oldalunkon, így az igényeidhez mérten választhatod ki a legjobbnak tűnő típust.

Segítünk a kiskutya ágy kiválasztásában!

Minden termék mellett fel vannak tüntetve kis rajzon, hogy mekkora termetű ebnek ajánlott az adott fekhely, amit általában többféle méretben is meg lehet rendelni. A biztonság kedvéért érdemes mérőszalagot ragadni, és pontosan lemérni a négylábút, valamint az adott helyszínt, ahová a kiskutya ágy kerülni fog. Megéri előre gondolkodni, különben egy fiatal állat nagyon gyorsan kinőheti a neki szánt ágyikót. A kutya fajtáját ismerve, jó úton indulhat el, hogy olyan típust találjon, amelyik majd felnőtt korában is megfelelően kiszolgálja a négylábú igényeit.

Milyen az ideális kiskutya ágy?

Jogos kérdésként merülhet fel Önben, hogy pontosan milyen jellemzőkkel kell bírjon az adott kiskutya ágy, hogy biztosan elfogadja a tulajdonosa? Mindenképpen kell időt hagyni az ebnek, hogy megszokja az új helyét. Ugyanakkor nagyon széleskörű választékot kínálunk. A matrac és a kör alakú kiskutya ágy mellett elérhető a szivacsból készült házikó is. A gyártás során nagy figyelmet kapott a tartósság is, ezért a kiskutya ágy olyan anyagokból lett készítve, amik ellenállnak a különböző szennyeződéseknek, víznek, számos esetben még a kaparásoknak is. A bőrborítású kivitelek rendkívül dekoratívak, így biztosan beleillenek majd az otthona képébe. 

Kényeztesse a kedvencét!

Tegyen róla, hogy a szőrmók pihenése minden körülmények között zavartalan és feszültségmentes legyen az ideális kiskutya ágy jóvoltából!

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyafekhely kiskutya ágy