Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

Az autós huzatvédő kutya- és gazdibarát választás

Az autós huzatvédő kutya és utazáskedvelő gazdiknak kötelező. Vagy legalábbis erőteljesen ajánlott. Hogy miért? Azért, mert a segítségével bátran nekiindulhat még a legsárosabb terepnek is, hiszen a kárpit védelme, a kocsi tisztasága borítékolható.

Az autós huzatvédő kutyajó tulajdonságokkal büszkélkedik

De nézzük akkor a konkrétumokat! Túl azon persze, hogy a huzat támogatásával az autó makulátlansága megőrizhető. Önmagában ez a pozitívum is hatalmas erővel bír. Ha a kutyája szereti a sarat pakolásként alkalmazni, akkor pedig pláne felértékelődik a jelentősége. A jövőben a már-már megszokott porszívózást és suvickolást teljesen száműzheti az életéből. Hiszen a huzat könnyedén kirázható, és ha némi törölgetést is igényel, akkor az pár pillanat alatt egy vizes rongy közbenjárásával megoldható. Nyilván mosógépbe is beteheti, ha úgy kívánja. A textília hamar megszárad, és a vízlepergető jellemvonásának hála, mindenféle dörzsölés és erőlködés nélkül tisztává varázsolható. A másik előnye, hogy pikkpakk be- és kitehető. Ha például éppen kutyás kimozdulást tervez, akkor nagyjából három perc leforgása alatt kutyabiztos terepet hozhat létre az autója belsejében. Aztán ha vége a kirándulásnak, és a kedvence is kiszállt kényelmes közegéből, akkor ismételten 3 perc felhasználásával huzatmentesen zárhatja be a járművét.

Az autós huzatvédő kutya és macskabarát kellék egyben?

Igen, ha úgy kívánja, akkor bármelyik szőrös kedvencét a járművébe ültetheti, hogy együtt gördüljenek tovább a kilométereken. A huzatnak köszönhetően a kárpit védelme és a stabil, utazási felület borítékolása állatian garantált.