Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutyaágy fontos szerepet betöltő létszíntér

A kutyaágy típusának kiválasztása, és a kiszemelt termék elhelyezése sem feltétlenül egyszerű feladat. A cél a hosszútávú tervezés, ez nem kérdés. Ráadásul a kutyák sem szeretik váltogatni túlságosan gyakran a fekhelyeiket. Igaz azt is egyértelműen jelzik, ha nincsen ínyükre az aktuális helyzet. Szóval érdemes jól körüljárni a témát, a konkrét beszerzés lebonyolítása előtt.

A kutyaágy milyensége hozzájárulhat a pihenés nyugalmához

A puha felület a jobb vagy a kemény? Párnában érdemes gondolkodni, esetleg matracban vagy ágykeretbe rakott takaróban? Sokféle megoldás létezik, és ezzel nincs is semmi baj. Ahány kutya, annyi szokás. Viszont, ami minden körülmények között elsőbbséget élvez, az a fekhely minősége. Bár kedveltek az általános érvényű jó tanácsok, viszont a legjobb hozzáállás mégis a testre szabott vásárlás. Hiszen ténylegesen minden kutya másfajta bánásmódot igényel. Például azok a négylábúak, akik ízületi problémáktól szenvednek, esetleg idősebbek, kifejezetten meghálálják az extra törődést. A memóriahabos matrac ezt a célt támogatja. Nemcsak kényelmesebbé varázsolja a pihenés, helyezkedés pillanatait, még az ízületek rehabilitációját is támogatja, amennyiben azok javulása még bekövetkezhet. Természetesen vannak olyan csahosok, akik a párnákhoz ragaszkodnak. Ha tudja kedvencéről, hogy ilyen irányú az érdeklődése, akkor nem ildomos újításokkal élnie, mert a szokás a négylábúak világában is nagy úr.

A kutyaágy a lakás mely pontján „érzi” a legjobban magát?

A kutyák eléggé konkrétan megmutatják, hogy melyik otthonrészlet az, ami a számukra megfelelő. Amennyiben ez nem a kanapé vagy a fotel, akkor a fekhely elhelyezése is pofonegyszerű.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutya ágy kutyaágy