Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kiskutya ágy a nagy durmolások helyszíne

A kiskutya ágy nagy álmokat válthat valóra, ha a kedvence egy örömtelien fárasztó nap után, békésen megpihenhet benne. Feltéve persze, ha olyan az ágyikó, ami kutya szemmel (és testtel) maradéktalanul megfelel. Ennél kevesebbel nem érdemes beérni.

A kiskutya ágy egyben kisméretű fekhelyet takar?

Nem feltétlenül. Az igazság az, hogy a kistestű ebek olykor meglepően képesek kinyúlni, kiterülni. Ha kicsire szabja a területet, ahol elhelyezkedhet, akkor ezzel bizony komoly kényelmetlenségeket okozhat. Sőt, arra „csábíthatja” a kedvencét, hogy keressen magának másik ágyikót. Mondjuk a kanapét vagy a fotelt, ami lényegesen komfortosabb közeget teremt. Persze érthető, ha ez a forgatókönyv nem nyeri el maradéktalanul az Ön tetszését. Ezért érdemes a kutyája alvási szokásaihoz igazítania a választását. A kicsit nagyobb mérettel nehéz mellélőni. Míg a picit kisebb variáns kifejezetten sok bosszúságot generálhat. Akár újbóli vásárláshoz is vezethet, ami (nem nehéz belátni) a legkevésbé sem gazdaságos megoldás. Ha jelenleg a kedvence rendelkezik fekhellyel, amit szeret, de már cserére szorul, akkor egyszerű dolga van, hiszen elegendő a meglévő ágyikót centivel körbekerítenie. Ám, ha most vásárol először kuckót a kutyájának, akkor jó, ha alaposan végignézi, akár végig is méri képzeletben az egyes lehetőségeket.

Hol legyen a kiskutya ágy helye?

A kutyák ösztönösen megérzik hol jó számukra a „közeg” a pihenéshez. Ha a kedvence rátalált erre a helyre, akkor a kuckót ildomos pont oda tenni, a maximális elégedettség érdekében. De természetesen később is variálható az elhelyezés, a kedvence igényeinek hiánytalanul megfelelve.

Tartalomhoz tartozó címkék: kiskutya ágy kutya ágy