Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

Kutyaelsősegély könyv - 300 oldalas

Ár:
3.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Biozoo
Cikkszám: book_elsosegely
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2020. szeptember 30.
Elérhetőség: Elfogyott
Minden kutyás háztartásban javasoljuk a Kutyaelsősegély könyvet, amely 300 oldal, képekkel és videókkal (QR kóddal olvasható) tarkítva.

Ellenőrizze a méreteket

Vásárlás előtt ellenőrizze mérőszalaggal a kiválasztott termék méreteit! A Pontos külső-belső méretek a lap alján találhatók!

 

Leírás és Paraméterek

Az elsősegély nemcsak az emberek, a kutyák életében is fontos. Sokat számít, ha tudod, hogyan tudsz kedvenceden segíteni, ha baleset éri, amíg eljuttok az állatorvoshoz és megkapja a szakszerű ellátást. Az elsősegély természetesen nem arról szól, hogy neked, a gazdinak kell otthon diagnózist felállítani és ellátni a kutyádat, ahelyett, hogy elvinnéd az orvoshoz. 

A könyv célja, hogy könnyen érthető módon mutassa be, és foglalja össze azokat a lépéseket, amiket meg kell tenni abban az esetben, ha kedvencedet baleset éri, amíg orvoshoz juttok. Ezenkívül azt is leírja, milyen óvintézkedések szükségesek a balesetek megelőzése érdekében, és az adott helyzetben milyen tünetekről ismerhető fel egy-egy haladéktalanul megoldásra váró probléma.

Az elsősegély alkalmazásával: 
- a fájdalom enyhíthető,
- a további egészségkárosodás megelőzhető,
- a gyógyulás elősegíthető,
- és sok esetben életmentő lehet, ha tudod, hogy abban az adott vészhelyzetben mi a teendő. 

Neked ajánljuk a könyvet, ha:
✔ Gyakorló kutyagazdi vagy, aki már tudja, hogy örökmozgó társával/társaival a legnagyobb odafigyelés és gondoskodás ellenére is egy szempillantás alatt megtörténhet a baj.
✔ Leendő kutyagazdi vagy, aki szeretne jól felkészült lenni, mire kedvence megérkezik, főképp, miután az elsősegélyen túl számos, kutyatartással kapcsolatos információt is olvashatsz.
✔ Kutyagazdik ismerőse vagy, aki szeretné egy igazán hasznos ajándékkal meglepni azokat, akik mindent megtennének kedvencükért, hogy hosszú, boldog, egészséges életük legyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!