Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

Milyen az ideális kutyaágy?

A jó minőségű alvás az alapja annak, hogy a szervezet megfelelően tudjon regenerálódni, ezért csakis olyan kutyaágy jöhet szóba, ami biztosan megfelel ezen elvárásoknak. Ha valóban szeretne gondoskodni a kedvence minőségi életviteléről, akkor gazdiként az egyik legfontosabb dolga a tökéletes fekhely kiválasztása lesz. 

Ismerje meg a kutyaágy felhozatalt! 

A webáruházunkban nagyon sokféle típus közül lehet válogatni, így figyelembe veheti az eb igényei mellett, a saját elképzelését is a kutyaágy megjelenésére vonatkozóan. Amennyiben a kutyus a lakásban él, akkor mindenképpen az adott környezetbe passzoló színekben és mintákban kell gondolkodni.  Ez nem jelenthet problémát, ugyanis többféle árnyalatban kaphatóak a kerek, ovális, négyszögletű vagy éppen kutyaház alakú fekhelyek. A kutyaágy kialakításánál a nagyfokú ellenállás is kulcsfontosságú tényező volt a gyártóknak, így a legtöbb modell ellenáll a kaparásnak, szennyeződéseknek, víznek és még a harapásoknak is. 

Könnyen tisztítható kutyaágy 

Amennyiben a jószág gyakran fordul meg a szabadban, akkor mindenképpen számolni kell azzal, hogy összepiszkolja a kutyaágy felületét. A vedlés időszakában pedig, gyorsan szőrtengerben úszhat az adott terület, ezért fontos szempont a könnyű tisztíthatóság.  A kutyaágy belsejében a töltelékek kis zsákokban találhatók, amikhez cipzárok révén lehet hozzájutni. A külső borítás egyszerűen megmosható, majd újra az eb rendelkezésre bocsátható. Ugyanakkor érdemes elkerülni az öblítők használatát, nehogy zavarják az állat érzékeny szaglását. 

Minőség és kedvező ár 

A kínálatunkban a hagyományos fekhelyek mellett, matracok, párnák, takarók, valamint memóriahabos, ortopédiai kutyaágy is elérhető nagyon kedvező áron, csak választania kell.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyafekhely kutyaágy