Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

beltéri kutyaház

2021. 05. 07. 11:00:00

A beltéri kutyaház olyan biztos pontot jelenthet kedvencének, ahova bármikor visszatérhet: pihenni, megnyugodni, nézelődni, mélázni. A kuckó a béke, az alvás, az erőgyűjtés helyszínévé válhat. Az elvonulás lehetőségének garantálása még beltérben is roppantul lényeges. Sőt, talán fontosabb, mint kültérben, ahol egyszerűbben megoldható az elszeparálódás.

2021. 03. 08. 10:00:00

A beltéri kutyaház kicsit exkluzív berendezési elemnek tűnhet. Hiszen a négy fal meg a jótékonyan fedőként szolgáló tető alatt miért is kellene még egy plusz házikó? A fekhely biztosítása persze más lapra tartozik, na de a benti ház érdekes elképzelés. Vagy mégsem? Lehet, hogy extra elvárás helyett, egy mindennapi szükségletről van inkább szó?

2020. 10. 06. 11:00:00

A beltéri kutyaház a kedvencéhez intézett „hol a helyed” kérdésre feleletként szolgál. Lényeges, hogy a kutyája rendelkezzen egy hellyel, ahova visszavonulhat, amit maradéktalanul a sajátjának tudhat. Bár a négylábúak többsége nagyon is beérné a kanapé vagy fotel nyújtotta komforttal, természetesen ez nem a legideálisabb megoldás.