Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A kutyahordozó táska a kényelmes és biztonságos szállítás netovábbja

kutyahordozó táska kutyaszemmel nézve kényelmes, vonzó és hívogató, míg gazdiként praktikus és könnyen szolgálatba állítható. Ez bizony tökéletes párosítás. Persze csak egy bizonyos súlyhatárig.

A kutyahordozó táska az apró testű kedvencek nagy barátja

A kistestű kutyák olykor előbb kidőlnek séta közben, mint ahogy az kívánatos lenne. Mit tehet ilyenkor a gazdi? Mehet az ölbe huppanás, de csurom sárosan, nem biztos, hogy annyira jó ötlet. Ráadásul hosszútávon roppantul kényelmetlen mindkét félnek. A kiskutyák hordozása azért is praktikus, mert így egyes szituációkban, például tömegközlekedési eszközökön vagy nagy tömegben nem kell attól tartani, hogy rátaposnak vagy agyon nyomják. Mindennek tetejében a táska kialakítása biztonságos szállítási körülményeket borítékol. A belső kiképzése direkt a komfortos, ugyanakkor stabil hordozást támogatja. Kézben tartani egy izgő-mozgó, kíváncsi négylábút korántsem egyszerű feladat. Pláne úgy, hogy az a kutyusnak is kielégítő legyen, a testtartása szempontjából. Az ilyen és ehhez hasonló helyzetek vitathatatlanul sztárjelölt megoldása a táska, ami pillanatok alatt négyfülűvé tehető, ha a kedvence elhelyezkedik benne. Annyira optimális környezetet biztosít a kellék, hogy még a nyugodt pihenés vagy éppen a horkolással kísért alvás is garantálható. A kutyus részéről, természetesen.

A kutyahordozó táska osztatlan sikert arat a négylábúaknál?

Nem minden esetben és nem azonnal. Teljesen természetes, hogy azok a kutyusok, akik még nem találkoztak hasonló szerzeménnyel, tartózkodnak, sőt, félnek tőle. Ám ez a tartás pillanatok alatt leépíthető kellő mennyiségű dicsérettel, ösztönző jutalomfalattal és persze pozitív élményekkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: kutyahordozó táska kutyahordozó