Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét.
Rendben!
Termékek Menü

A jó autózások záloga a hátsó ülésvédő huzat kutyáknak

A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak és gazdiknak egyaránt kényelmet adó, nyugalmat hozó választás. A kimozdulások, függetlenül attól, hogy rövid- vagy hosszútávú kocsikázásról van szó, komoly kihívást jelenthetnek, ha az utazási körülmények nem megfelelőek. Itt pedig nem feltétlenül az utak minőségére vagy az időjárás milyenségére gondolunk, hanem a kocsi belsejében uralkodó állapotokra.

A hátsó ülésvédő huzat kutyáknak lett kifejlesztve, a komfort és biztonság jegyében

Hol utazzon a kedvence, ha autós kirándulás a terv? Az anyósülés előtt szorongjon kiflibe gömbölyödve? A csomagtartóban árválkodjon egyedül? Vagy ölből ölbe ugrálva lehetetlenítse el az előre haladást? Nyilvánvaló, hogy egyik variáció sem ideális. Viszont a hátsó ülés nyújtotta tér kényelmes elhelyezkedést kínál. Eközben a kedvence épsége is megőrizhető, hiszen az öves rögzítésnek köszönhetően, a váratlan fékezések nem okozhatnak problémát. Vannak olyan közlekedési helyzetek, amik előre nem megjósolhatóak és nem kikerülhetőek. Ekkor különösen fontos, hogy a kitámasztás nélkül, hátul heverésző kutyája megfelelő rögzítéssel rendelkezzen. Így a balesetek egy az egyben kivédhetőek. Az ülésvédő huzat csúszásmentes, a felülete kényelmes, ugyanakkor könnyedén tisztítható, kivehető és hajtogatható. Kis helyen is elfér, így ha nem kívánja nonstop az ülésen tartani, akkor bármikor akadálytalanul eltávolíthatja.

Mit adhat a hátsó ülésvédő huzat kutyáknak?

Kényelmet, biztonságos utazási körülményeket, saját, kellően nagy pihenőfelületet. Ezeknek hála, lehetőséget a nézelődésre és az örömteli kimozdulásokra. A séta, kirándulás vagy utazás végén pedig, az édes álmokat hozó pihenésre.