Oldalunk sütiket (cookies) használ, amit első belépéskor el kell fogadni. A böngésző által eltárolt adatok javítják a böngészés élményét. Rendben!
Termékek Menü

A beltéri kutyaház a kedvence fő rezidenciájává válhat

A beltéri kutyaház a kedvencéhez intézett „hol a helyed” kérdésre feleletként szolgál. Lényeges, hogy a kutyája rendelkezzen egy hellyel, ahova visszavonulhat, amit maradéktalanul a sajátjának tudhat. Bár a négylábúak többsége nagyon is beérné a kanapé vagy fotel nyújtotta komforttal, természetesen ez nem a legideálisabb megoldás.

A beltéri kutyaház nagybetűs otthonná nemesülhet

A hozzászoktatás nem mindig egyszerű feladat. Viszont, ha ismeri a kedvence gyengéjét, akkor könnyen rátalálhat arra a módszerre, amely a motivációt eredményessé varázsolhatja. Egy karika virsli, egy kocka sajt vagy éppen a favorit sípolós labda? Legyen bármi, ami az inspirációt adja, ha a kutyája kellően lelkes, akkor percek alatt becsábítható a házba. Ha már ott van, akkor a kellő dicséret tovább mélyítheti benne a lassan kialakuló érzést: nem is rossz itt lenni. Végül a kedvence megtapasztalhatja, hogy milyen előnyökkel jár a saját rezidencia, ahol nem zavarja senki, és ahova bármikor, kedve szerint visszavonulhat. Innentől kezdve már szükségtelen a rávezetés és a jutalmazás, hiszen a kutyája önmagától keresi majd az otthona nyújtotta kényelmet. A beltéri körülmények közé tervezett ház gond nélkül mozgatható, ugyanakkor a stabilitásának köszönhetően, ha megtalálta a számára a tökéletes helyet, akkor felborulástól nem kell tartania. Az esetleges tisztítás is percek alatt megoldható. A masszív alapanyagból készülő termék néhány mozdulattal lemosható, és ilyen módon visszanyerhető az újkori csillogása is.

A beltéri kutyaház az udvarban is megállja a helyét?

Nem. Az időjárási viszontagságok tolerálása extrém anyagkiképzést kíván, amivel a beltéri variáció nem rendelkezik. Ezért ezt a típust kizárólag a négy fal között érdemes szolgálatba állítani.

Tartalomhoz tartozó címkék: beltéri kutyaház kutyaház